Termeni și condiții

SC ANNA FELLINI BAGS SRL

Termenii și condițiile de utilizare ale site-ului (împreuna cu documentele care fac referire la ele) se referă la termenii de utilizare ale site-urilor noastre, www.poseta.ro și/sau oricare din toate domeniile care conțin numele parțial sau în totalitate “POSETA.RO”, indiferent de modul de utilizare, ca oaspete sau ca utilizator înregistrat.

Vă rugăm să citiți cu mare atenție Termenii și Condițiile înainte de a începe să utilizați acest site. Prin utilizarea site-ului nostru, ne indicați că acceptați implicit Termenii și Condițiile de utilizare și sunteți de acord să le respectați. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, nu sunteți autorizat să utilizați site-ul nostru. Termenii și Condițiile pot fi modificate în orice moment, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează.

Când aceste modificări sunt considerate eficiente, sunt postate pe site-ul nostru, iar prin utilizarea în continuare de către orice persoană, se va considera că au fost acceptate noile modificări. Este necesară verificarea periodică de către utilizatori a acestor Termeni și Condiții, pentru a lua la cunoștință eventualele modificări ce au fost efectuate.

INFORMAȚII DESPRE NOI

Site-ul nostru, este operat și/sau licențiat de către SC ANNA FELLINI BAGS SRL, cu sediul la adresa Romania, Reghin, Str. Apalinei, nr. 120.

ACCESAREA SITE-ULUI NOSTRU

Accesul la site-ul nostru este permis temporar și ne rezervăm dreptul de a retrage sau modifica serviciile oferite pe site, fără o notificare prealabilă (a se vedea mai jos). Noi nu vom fi răspunzători dacă, din orice motiv, site-urile noastre nu sunt disponibile în orice moment sau pentru orice perioadă.

Ocazional, putem restricționa accesul la anumite părți ale site-urilor noastre sau întregul site, pentru utilizatorii care s-au înregistrat la noi.

Dacă utilizatorul face o solicitare în acest sens sau îi sunt acordate un cod de identificare, utilizator, parolă sau orice altă piesă de informații ca parte a procedurilor noastre de securitate, trebuie să trateze aceste informații ca fiind confidențiale și nu trebuie să le divulge nici unei terțe părți. Avem dreptul de a dezactiva orice cod de identificare/utilizator sau parolă, fie ales de tine sau alocate de către noi, în orice moment, în cazul în care, în opinia noastră, nu ați reusit să vă conformați cu oricare dintre prevederile acestor Termeni și Condiții.

În momentul în care accesați site-ul nostru, trebuie să respectați prevederile Politicii de utilizare (Vă rugăm să consultați partea II de mai jos) și Politica noastră de confidențialitate.

Ca și utilizator, sunteți responsabil de toate aranjamentele necesare pentru a vă asigura accesul la site-ul nostru. De asemenea, trebuie să vă asigurați că toate persoanele care au acces la site-ul nostru prin intermediul aceleiași conexiuni de internet, au luat la cunoștință și sunt de acord cu secțiunea Termeni și Condiții.

Drepturi pentru proprietate intelectuală / Drepturi de autor

SC ANNA FELLINI BAGS SRL este proprietarul sau deținătorul licenței al tuturor drepturilor de proprietate intelectuală existente pe site-ul nostru, precum și a tuturor materialelor publicate inclusiv toate textele, elemente de grafică, fotografii, materiale audio și video, logo-uri, opere de artă, date, alte materiale conținute sau afișate pe site-ul nostru (vezi „Conținut”), aspectul și design-ul site-ului, respective organizarea conținutului pe site.

Utilizarea site-ului de către dumneavoastră nu va acorda dreptul de proprietar al oricărui conținut de pe site-ul nostru. Aceste lucrări sunt protejate prin drepturile de autor, reglementate prin legile și tratatele din întreaga lume (Politica drepturilor de autor).

Sub rezerva acestor Termeni și Condiții, puteți imprima o singură copie, și puteți descărca extracte, din orice pagină de pe site-ul nostru pentru utilizare personală, puteți atrage atenția altor persoane din cadrul organizației dumneavoastră la materialele postate pe site-ul nostru.

Nu trebuie să modificați hârtia sau copiile digitale ale oricărui conținut pe care le-ați imprimat sau descărcat în orice fel, nu trebuie să utilizați ilustrații, fotografii, secvențe video sau audio sau orice grafică, separat de orice text însoțitor.

Statutul nostru (și a oricărui dintre colaboratorii identificați) de autori ai materialelor existente pe site-ul nostru trebuie să fie întotdeauna recunoscute și creditate.

Nu trebuie să utilizați nici o parte a conținutului și/sau materialele de pe site-ul nostru în scopuri comerciale, fără a obține o licență pentru utilizarea acestora de la noi sau licențiații noștri.

Dacă imprimați, copiați sau descărcați orice parte a site-ului nostru cu încălcarea acestor termeni și condiții, dreptul de a utiliza site-ul nostru va înceta imediat și trebuie, în funcție de opțiunea noastră, să returnați sau să distrugeți orice copie a materialelor pe care le-ați făcut.

ÎNCREDEREA REFERITOARE LA INFORMAȚIILE POSTATE

Comentariile sau materialele afișate pe site-ul nostru nu sunt destinate consilierii utilizatorilor cu privire la încrederea acordată conținutului. Prin urmare, nu ne asumăm răspunderea și responsabilitatea care decurge din orice încredere acordată a utilizatorilor, materialelor conținute de site-ul nostru, sau de către orice persoană care poate să fie informată cu privire la conținutul site-ului.

SITE-UL NOSTRU POATE SUFERI MODIFICĂRI

Site-ul nostru este actualizat în mod regulat, iar conținutul poate fi modificat în orice moment. În cazul în care este necesar, accesul către site-ul nostru poate fi suspendat sau închis pe termen nelimitat. Oricare din materialele afișate pe site/site-uri pot fi depășite ca și termen la un moment dat, iar noi nu avem obligația de a le actualiza.

RESPONSABILITATEA NOASTRĂ

Conținutul afișat pe site-ul nostru este oferit fără nici un fel de garanții, condiții cu privire la exactitatea lor. În limita permisă de lege, noi, alți membri ai grupului nostru de firme, afiliați și terțe părți conectate, prin prezenta excludem în mod explicit:

Toate condițiile, garanțiile și alte clauze care altfel ar putea fi impuse de statut, dreptului comun sau legea equity-, explicite sau implicite, inclusiv, dar fără a se limita la, orice garanție pentru informații, date, servicii de date, acces limitat sau neîntrerupt, orice garanții privind disponibilitatea, acuratețea, utilitatea sau conținutul informațiilor și orice garanții de titlu, neîncalcare, comercializare sau potrivire pentru un anumit scop, noi nu ne asumăm orice astfel de garanții, explicite și implicate.

Orice responsabilitate pentru orice pierderi directe sau indirecte suferite de orice utilizator ce intră în contact cu site-ul nostru sau în legătura cu utilizarea, incapacitatea de utilizare sau rezultatele utilizării site-ului nostru, orice site-uri legate de site-ul nostru și orice materiale postate pe acesta, inclusiv, dar fără a se limita la orice răspundere pentru:

pierderea de venituri sau venituri;

pierderea de afaceri;

pierderea de profit sau contracte;

pierderea de economii;

pierdere de date;

pierderea clientelei;

timp irosit dedicat managementului;

și pentru orice altă pierdere sau daune de orice fel, rezultate fie cauzate de culpă (inclusiv neglijență), încălcarea contractului sau altfel, chiar dacă previzibilă, cu condiția ca această condiție nu ridică pretenții pentru pierderea sau provoacă daune bunurilor dumneavoastră tangibile sau orice alte pretenții financiare pentru pierdere directă care nu sunt excluse din niciuna dintre categoriile menționate anterior.

Site-ul nostru, inclusiv, dar fără a se limita la, toate serviciile, conținutul, funcțiile și materialele, este oferit „ca atare“ și  „disponibil“, fără niciun fel de garanție, noi nu garantăm că site-ul nostru sau serviciile, conținutul, funcțiile sau materialele conținute sunt oferite în timp real, sigure, neîntrerupte sau fără erori, și nu garantăm că defectele vor fi corectate. Nu oferim nici o garanție referitor la faptul că site-ul va respecta cerințele utilizatorilor.

De asemenea, niciun sfat sau informație obținută de către utilizator prin intermediul site-ului, fie oral sau scris, nu va crea nicio garanție asupra conținutului, dacă nu este în mod expres menționat. Totodată nu ne asumăm responsabilitatea și nu vom fi responsabili pentru, orice daune sau viruși care pot infecta calculatorul sau alte dispozitive în urma accesării, utilizării sau vizitării site-ului sau descărcarea oricarui conținut sau altor materiale de pe site. Dacă sunteți nemulțumit de site-ul nostru, singura opțiune este să renunțați la accesarea acestuia.

Exceptând situația existenței unei garanții a produsului oferit de noi sau altfel specificat într-un contract de vânzare separat inițiat în scris, între noi și dumneavoastră, nu ne asumăm o responsabilitate explicită sau implicită legată de orice produs sau servicii comandate sau furnizate prin intermediul site-ului. Orice produs sau servicii comandate sau furnizate prin intermediul site-ului sunt furnizate ca atare, cu excepția cazului în care este specificat altfel.

Termenii de mai sus nu afectează responsabilitatea noastră pentru moartea sau vătămarile personale care decurg din cauza neglijenței noastre, nici răspunderea pentru declarațiile frauduloase sau reprezentarea falsă ca la o chestiune fundamentală, nici de orice altă responsabilitate care nu poate fi exclusă sau limitată de legislația în vigoare.

Dacă există vreo greșeală în descrierea produsului sau prețului apărut pe site-ul nostru, ne rezervăm dreptul de a corecta și de a refuza sau anula orice comandă plasată pentru elementele existente la un preț incorect. Orice comandă plasată prin intermediul site-ul nostru nu este considerată acceptată până când nu a fost expediată comanda.

INFORMAȚII DESPRE DUMNEAVOASTRĂ ȘI VIZIONAREA SITE-ULUI

Prin intermediul site-ului nostru procesăm informațiile despre dumneavoastră în conformitate cu politica noastră de confidențialitate. Prin utilizarea site-ului nostru sunteți de acord cu o astfel de prelucrare de date și garantați că toate datele furnizate sunt corecte.

TRANZACȚIILE ÎNCHEIATE PRIN INTERMEDIUL SITE-UL

Produsele disponibile pe site-ul nostru sunt comercializate numai pentru uz în scop personal, nu în scop comercial. Numai persoanele ce au vârsta de minim 18 ani pot comanda produse. Anumite produse pe care le puteți achiziționa pe site-ul nostru pot fi supuse unor termeni și condiții suplimentare prezentate la momentul achiziționării.

UPLOAD-UL MATERIALELOR PE SITE-UL NOSTRU

Ori de câte ori veți utiliza o funcție care va permite să încărcați conținut sau alt material pe site, sau de a face contact cu alti utilizatori de pe site, inclusiv prin utilizarea de bloguri, camere de chat, panouri mesaj sau alte forumuri publice, trebuie să respectați acești Termeni și condiții și condițiile standardelor stabilite în politica de utilizare acceptabilă (vă rugăm să consultați Partea II de mai jos). Dumneavoastră garantați următoarele aspecte:

Detineți toate drepturile, puterea și autoritatea necesară pentru a garanta drepturile ce survin prin prezentarea conținutului trimis.

Detineți drepturile necesare cu privire la orice conținut încarcat pe site.

Nici unul din materialele furnizate nu va încalca nici un drept de proprietate intelectuală sau drept de proprietate al unei terțe părți și nu sunt ilegale, frauduloase, amenințătoare, abuzive, calamniatoare, defăimătoare, obscene sau inacceptabile.

Orice conținut pe care îl încărcați pe site va fi considerat neconfidențial și fără drept de proprietate, și avem dreptul de a utiliza, copia, distribui și dezvălui terților orice astfel de conținut pentru orice scop. Avem dreptul de a dezvălui identitatea dumneavoastră la orice terț care susține că orice conținut postat sau încarcat pe site constituie o încălcare a drepturilor lor de proprietate intelectuală sau a dreptului la confidențialitate.

Orice conținut, postat public sau transmis privat, este responsabilitatea unică a persoanei care a transmis astfel de conținut. Este posibil să nu monitorizăm sau controlăm conținutul postat prin intermediul serviciilor și nu putem fi responsabili pentru astfel de conținut. Orice utilizare sau bazarea pe orice conținut sau materiale publicate prin intermediul serviciilor sau obținute de către dumneavoastră prin intermediul serviciilor de pe site este pe propriul risc.

Avem dreptul de a șterge orice conținut sau postare pe care o faceți pe site-ul nostru dacă, în opinia noastră, un astfel de material nu este conform standardelelor noastre stabilite în politica de utilizare acceptabilă (vă rugăm să consultați Partea II de mai jos).

VIRUȘI, PIRATERIA ȘI ALTE INFRACȚIUNI

Nu trebuie să abuzați de site-ul nostru prin introducerea cu bună știință viruși, troieni, viermi, bombe logice sau alt conținut care este rău intenționat sau dăunător tehnologic. Nu este permis să încercați să obțineți acces neautorizat la site-ul nostru, serverul pe care este stocat site-ul nostru sau orice alt server, computer sau baza de date conectată la site-ul nostru. Nu trebuie sa atacați site-ul nostru printr-un atac de tip denial-of-service sau printr-o negare a serviciului atac distribuit. Nu este permis:

Să vă angajați în spidering, „screen scraping “, „stergerea bazelor de date, “recoltarea de adrese de e-mail, sau alte informații personale sau, sau orice alt mijloc automat de accesare, sau care se înregistrează pe site-ul nostru sau pentru servicii sau funcții oferite pe sau prin intermediul site-ului nostru sau obținerea de liste de utilizatori sau obținerea sau accesarea altor informații sau caracteristici privind, de la sau prin intermediul site-ului nostru sau serviciile oferite pe sau prin intermediul site-ului nostru, inclusiv, fără a se limita la, orice informații care se află pe orice server de baze de date sau conectat la site-ul nostru sau orice servicii oferite pe sau prin intermediul site-ului nostru.

Obținerea sau încercarea de a obține acces neautorizat la sistemele informatice, materiale, informații sau orice servicii puse la dispoziție pe sau prin intermediul site-ului nostru sau prin orice mijloace.

Utilizarea site-ului nostru sau serviciile puse la dispoziție pe sau prin intermediul site-ului nostru, în orice mod, cu intenția de a întrerupe, deteriora, dezactiva, supraîncarca sau afecta site-ul nostru sau de astfel de servicii, inclusiv, fără limitare, trimiterea de mesaje nesolicitate în masă.

Să utilizați serviciile site-ul nostru sau caracteristici cu încălcarea proprietății noastre sau a unei terțe părți intelectuale sau alte drepturi de proprietate sau juridice; sau să folosiți servicile site-ului nostru în încălcarea oricărei legi în vigoare.

Sunteți de acord să nu încercați (sau sa încurajați sau să sprijiniți pe altcineva) să sustrageți, să decriptați, sau să faceți modificări care interferează cu site-ul nostru și/sau conținutul sau să le folosiți în scopuri neautorizate. Sunteți de acord să nu utilizați site-ul nostru în orice mod în care ar putea deteriora, dezactiva, supraîncarca sau afecta site-ul nostru sau conținutul sau ar putea interfera cu utilizarea oricărei alte terțe părți. Nu aveți dreptul să obțineti sau să încercați să obțineți materiale sau informații prin orice mijloace care nu sunt puse la dispoziția publicului și a utilizatorilor site-ului nostru. În cazul unei astfel de abateri, dreptul de a utiliza site-ul nostru va fi limitat imediat. Nu vom fi răspunzători pentru orice pierderi sau daune cauzate de viruși sau alte materiale dăunătoare tehnologic care pot infecta echipamentul dumneavoastră, programe de calculator, date sau alte materiale de proprietate din cauza utilizării de către dumneavoastră a site-ului nostru sau în urma descărcării de către dumneavoastră a oricărui material postat.

DIRECȚIONAREA CĂTRE SITE-UL NOSTRU

Puteți să faceți trimitere sau să direcționați utilizatori către pagina noastră de start, cu condiția ca acest lucru să se facă într-un mod corect și legal și care nu afectează reputația noastră, dar nu este permis să direcționați utilizatorii către pagina noastră în așa fel încât să se sugereze orice formă de asociere, aprobare sau susținere din partea noastră în cazul în care nu există nici un acord în acest sens.

DESPĂGUBIRI

Sunteți de acord să apărați, despăgubiți companiile afiliate, și directorii, funcționarii, angajații și agenții lor, ținând cont de cererile lor, datorii, costuri și cheltuieli, inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților, care rezultă în orice fel în urma:

Utilizării site-ului nostru și serviciilor asociate.

Plasării sau transmiterii oricărui conținut sau material prin intermediul site-ului nostru, sau încalcării legii sau a acestor termeni și condiții. Ne rezervăm dreptul, pe cheltuiala proprie, să ne asigurăm apărarea exclusivă și controlul oricărei probleme, și în acest caz, sunteți de acord să cooperați cu noi pentru a acorda despăgubirile necesare.

JURISDICȚIE și legea aplicabilă

Prezentul acord este guvernat de legile de stat din România, fără a ține cont de conflictul prevederilor legale. Sunteți de acord ca orice acțiune ce contravine prezentului acord, va fi adusă în instanța corespunzătoare din România și sunteți de acord să se supună jurisdicției exclusive a tribunalelor din România.

POLITICA DE RETUR

Sperăm să fiți încantați de produsele noastre. Daca, din orice motiv, vă decideți să nu păstrați achiziția on-line, vom accepta produsele pentru o rambursare completă doar daca sunt intacte, în starea lor inițială și dacă sunt însoțite de documentele de achiziție (factură/bon fiscal și garanție în original). Produsele pot fi returnate în termen de maxim 14 de zile de la data primirii produselor.

Vă rugăm să tineți cont că taxele de transport aferente nu vor fi restituite și rămân în sarcina cumpărătorului. Înainte de a returna produsele va trebui să ne contactați prin e-mail (office@poseta.ro) sau prin formularul de contact pentru a obține acceptul nostru în privința returului.

Înainte de a returna produsele va trebui să ne anuntați prin intermediul formularului de retur online pentru a obține acceptul nostru în privința returului și detaliile pentru retur, în caz contrar acesta nu va fi acceptat.

Vă recomandăm să trimiteți produsele returnate printr-un serviciu de curierat cu asigurare și cu posibilitate de urmărire a traseului. De asemenea, recomăndam clienților să solicite o asigurare pentru a acoperi prețul de achiziție al produselor returnate. Nu ne vom asuma responsabilitatea pentru rambursare sau compensare în cazul în care coletul de retur este pierdut, furat sau administrat greșit. Nu putem accepta pentru retur produsele care au fost purtate, utilizate, modificate sau deteriorate.

Ne rezervăm dreptul de a refuza returul oricăror produse ce nu îndeplinesc condițiile de retur mai sus prezentate.

Restituirea contravalorii produselor returnate se va face în contul indicat de dumneavoastră, în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produselor returnate.

În cazul tranzacțiilor online cu cardul sumele vor fi returnate direct pe cardul inițial de pe care s-a efectuat plata, respectând termenul maxim de 14 zile calendaristice de la data primirii produselor returnate.

În cazul în care ați achitat integral sau parțial produsul/ele comandat/e folosind un cupon/voucher cadou, acesta se va reactiva pentru perioada ramasă până la expirare și restul diferenței de bani achitată (daca este cazul) se va returna în contul indicat de dumneavoastră, în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii returului. Dacă termenul de valabilitate al voucherul a expirat, acesta nu va mai putea fi folosit.

Pentru toate detaliile legate de retur vă rugăm sa consultati politica aici.

LIVRARE

Costurile de livrare pe teritoriul României sunt gratuite pentru comenzi ce depășesc suma de 500 lei, comenzile sub această sumă vor avea un cost de livrare de 15 lei. Termenul de livrare este între 2-4 zile lucrătoare.

DEZVĂLUIREA DATELOR PERSONALE

Dacă este necesar prin lege sau printr-un ordin judecătoresc putem dezvălui informațiile dumnoavoastră personale. În plus, putem divulga informațiile dumneavoastră personale, numai în conformitate cu Politica de confidențialitate.

PREOCUPĂRILE DUMNEAVOASTRĂ

Dacă aveți probleme cu privire la materialul care apare pe site-ul nostru, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact.

Politica de Utilizare

Prezenta Politică privind utilizarea site-ului nostru stabilește termenii între noi și dumneavoastră privind accesarea site-urilor noastre POSETA.RO, fie ca un oaspete sau un utilizator înregistrat. Această Politică privind utilizarea acceptabilă se aplică tuturor utilizatorilor și vizitatorilor site-ului nostru. Utilizând site-ului nostru înseamnă că acceptați, și sunteți de acord să respectați toți termenii stipulați în politica de utilizare, care completează Termenii și condițiile stabilite anterior.

UTILIZĂRI INTERZISE

Puteți folosi site-ul nostru numai în scopuri legale.

Nu aveți dreptul să utilizați site-ul nostru:

În orice mod care încalcă orice lege locală, națională sau internațională aplicabilă sau regulamentată.

În orice mod care este ilegal sau fraudulos.

În scopul prejudicierii sau în încercarea de a dăuna minorilor în orice fel.

Pentru a trimite, a primi cu bună știință, încărca, descărca, utiliza sau refolosi orice material care nu respectă standardele noastre de conținut.

Pentru a transmite sau a procura trimiterea, a oricărei forme de publicitate nesolicitate sau neautorizate sau materiale promoționale sau orice altă formă de solicitare similară (spam).

Pentru a transmite cu bună știință orice date, trimite sau încărca orice material care conține viruși, cai troieni, viermi, bombe logice, spyware, adware sau orice alte programe dăunatoare ce pot să afecteze în mod negativ funcționarea oricărui software de calculator sau hardware.

De asemenea sunteți de acord:

Să nu reproduceți, să copiați sau să revindeți orice parte a site-ului nostru ce reprezintă încalcarea prevederilor Termenilor și condițiilor stabilite în partea I de mai sus.

Să nu accesați fără autorizație, să interferați, să deteriorați sau perturbați:

orice parte a site-ului nostru;

orice echipament de rețea pe care este stocat site-ul nostru;

orice software utilizat în furnizarea site-ului nostru; sau

orice echipament sau rețea sau software deținute sau utilizate de către o terță parte.

SERVICII INTERACTIVE

Putem periodic oferi servicii interactive pe site-ul nostru, inclusiv, fără a se limita la:

camere de chat.

buletin de noutăți.

În cazul în care oferim un serviciu interactiv, vă vom oferi informații clare despre tipul de serviciu oferit, dacă este moderat (inclusiv dacă este uman sau tehnic) sau nu.

Vom decide dacă este necesar să se utilizeze moderarea serviciului în cauză (inclusiv ce tip de moderare), în limita riscurilor relevante. Cu toate acestea, nu avem obligația de a supraveghea, monitoriza sau modera orice serviciu interactiv oferit pe site-ul nostru, și excludem în mod expres răspunderea noastră pentru orice pierderi sau daune care rezultă din utilizarea oricărui serviciu interactiv de către un utilizator cu încălcarea standardelor noastre de conținut, indiferent daca serviciul este moderat sau nu. Utilizarea de către dumneavoastră a unor astfel de servicii interactive sunt pe propriul risc. Utilizarea a oricarei dintre serviciile noastre interactive de un minor este supusă consimțământului părintelui sau tutorelui.

Este recomandat părinților care permit copiilor lor să folosească un serviciu interactiv, ca ei să comunice cu copiii lor cu privire la siguranța lor online. Minorii care utilizează orice serviciu interactiv ar trebui sa fie conștienți de riscurile potențiale.

În cazul în care moderăm un serviciu interactiv, vă vom oferi în mod normal, un mijloc de a contacta moderatorul, în cazul în care va apărea o preocupare sau dificultate. Vă rugăm să citiți Politica de confidențialitate pentru cerințe suplimentare, restricții și declinări despre serviciile noastre interactive.

Standardele conținutului

Aceste standarde de conținut se aplică pentru toate materialele cu care contribuiți la site-ul nostru (contribuții), precum și la orice servicii interactive asociate cu acestea. Trebuie să respectați următoarele standarde aplicabile. Standardele se aplică pentru fiecare parte a materialului distribuit. Contribuțiile trebuie să:

Să fie exacte.

Să fie originale.

Să respecte legile în vigoare în România și în orice țară din care sunt postate. Contribuțiile nu trebuie să:

Conțină orice material care este defăimător pentru orice persoană.

Conține orice material care este obscen, ofensator, plin de ură.

Conțină material explicit sexual.

Să promoveze violența.

Să promoveze discriminarea pe criterii de rasă, sex, religie, naționalitate, handicap, orientare sexuală sau vârstă.

Încalce drepturile de autor, drepturile bazei de date sau a mărcii comerciale.

Să fie de natură să inducă în eroare orice persoană.

Să fie facută cu încălcarea oricărei obligații legale datorate unei terțe părți, cum ar fi o taxă contractuală sau o obligație de încredere.

Să promoveze orice activități ilegale.

Să fie un pericol, abuz sau invadează intimitatea altei persoane, sau poate cauza de disconfort, inconveniențe sau anxietate inutilă.

Să fie folosit pentru a juca rolul unei persoane, sau pentru a denatura identitatea unei persoane.

Să dea impresia că acestea sunt conținuturi atașate de noi, în cazul în care acest lucru nu este cazul.

Să promoveze sau să asiste orice act ilegal, cum ar fi (cu titlu de exemplu numai) încălcarea drepturilor de autor sau de abuzul de calculator.

SUSPENDARE ȘI REZILIERE

Vom stabili, la alegerea noastră, dacă a existat o încălcare a acestei Politici de Utilizare prin utilizarea site-ului nostru. Atunci când a avut loc o încălcare a acestei politici, putem lua măsurile pe care le considerăm adecvate. Nerespectarea acestei Politici de Utilizare constituie o încălcare gravă a Termenilor și Condițiilor (a se vedea partea I de mai sus), după ce aveți permisiunea de a utiliza site-ul nostru, și poate avea ca rezultat luarea următoarelor acțiuni:

Retragerea imediată, temporară sau permanentă a dreptului de a utiliza site-ul nostru.

Îndepărtarea imediată, temporară sau permanentă a mesajelor publicate sau materialelor încărcate de dumneavoastră pe site-ul nostru.

Eliberarea unui avertisment.

Întocmirea procedurilor legale împotriva dumneavoastră pentru rambursarea tuturor costurilor pe baza de răspundere civilă (inclusiv, dar fără a se limita la acestea, costurile administrative și juridice rezonabile) care rezultă din încălcarea acestor termeni și condiții.

Acțiuni în justiție împotriva ta.

Dezvăluirea unor astfel de informații către autoritațile de aplicare a legii așa cum considerăm că este necesar.

Excludem răspunderea pentru acțiunile întreprinse ca răspuns la încălcări ale acestei politici de utilizare acceptabilă. Răspunsurile descrise în această politică nu sunt limitate, și putem lua orice altă acțiune rezonabilă, pe care o considerăm acceptabilă.

MODIFICĂRI ALE POLITICII DE UTILIZARE

Noi putem revizui această politică de utilizare, în orice moment, prin modificarea acestei pagini, o astfel de schimbare fiind valabilă din momentul postării pe site-ul nostru. Este de așteptat să verificați această pagină din când în când pentru a lua cunoștință de orice modificări survenite.