Politica de confidențialitate

SC ANNA FELLINI BAGS SRL

CINE SUNTEM

POSETA.RO, www.poseta.ro, numit în continuare POSETA.RO este brandul societăți SC ANNA FELLINI BAGS SRL, cu sediul în Romania, Reghin, Str. Apalinei, nr. 120 . POSETA.RO este responsabilă de datele personale pe care le furnizați.

Prezenta politică de confidențialitate stabilește politici referitoare la colectarea, folosirea și dezvăluirea informațiilor oferite către POSETA.RO ori de câte ori utilizați site-ul. Prin accesarea site-ului, și/sau folosirea serviciilor oferite pe site, sunteți de acord implicit cu acești termeni ai politicii de confidențialitate, care pot fi modificați periodic. Atâta timp cât actualizăm și extindem serviciile oferite, această Politică de confidențialitate poate suferi modificări, astfel că va trebui să verificați constant această pagină pentru a vă asigura că sunteți de acord cu noile modificări. Această Politică de confidențialitate este incorporată și face parte din Termenii și Condițiile acestui site, care reglementează utilizarea acestuia.

Această politică de confidențialitate se aplică numai informațiilor cu caracter personal (așa cum sunt definite mai jos) pe care le colectăm prin intermediul acestui site și prin intermediul interacțiunilor prin email, formulare online sau alte căi de comunicare. Această politică de confidențialitate nu se aplică în cazul informațiilor pe care le puteți furniza către noi, sau pe care le putem obține, altele decât cele prin intermediul acestui site, cum ar fi în persoană, la unul din magazinele noastre, prin telefon sau postă, sau prin alte mijloace live și de imprimare media.

Aveți dreptul să acceptați sau să refuzați distribuirea informațiilor dumneavoastră personale unor terțe părți în scopuri de marketing, urmând instrucțiunile de mai jos.

Politica de confidențialitate pentru copii. Noi nu colectam cu intenție informații personale de identificare a persoanelor cu vârsta de sub 13 ani. Dacă vom lua la cunoștiință faptul ca ni s-au furnizat sau depus orice informative de acest gen, le vom șterge cât mai curând posibil.

Acest website este destinat utilizatorilor din întreaga lume. Această politică de confidențialitate este reglementată și trebuie interpretată în coformitate cu legile României.

TIPURILE DE INFORMAȚII COLECTATE
INFORMAȚII CU CARACTER PERSONAL

DEFINIȚII:

Datele personale

Date personale înseamnă orice informație care poate fi legată de o persoană fizică identificată sau identificabilă (persoană subiect).

Datele personale includ toate tipurile de informații directe sau indirecte (și anume utilizate în legătură cu alte date) ce se referă la persoana subiect, cum ar fi nume, data de naștere, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon, etc.

Prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terți prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea.

Confidențialitatea datelor dumneavoastră este importantă pentru noi. În funcție de modul în care utilizați site-ul, este posibil să vă rugăm să furnizați anumite informații personale cum ar fi:

◦ Nume, prenume

◦ Informații de contact inclusiv adresa de email, număr de telefon

◦ Informații demografice precum: codul poștal, preferințe și interese

◦ Informații de plată: date card credit

◦ Alte informații relevante pentru cercetări de piață sau oferte speciale

◦ Alte informații care vă pot identifica ca și individ sau ne vor permite contactul online sau offline cu dumneavoastră ca și individ.

POSETA.RO certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonantei nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numară (enumerarea nu are un caracter limitativ):

◦ dreptul de a cere POSETA.RO să vă confirme prelucrarea sau nu a datelelor dumneavoastră personale, în mod gratuit;

◦ dreptul de a cere POSETA.RO să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conform dispozițiilor Regulamentului UE 2016/679

◦ dreptul de a cere POSETA.RO să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastră personale;

◦ dreptul de a cere POSETA.RO să înceteze expedierea de mesaje promoționale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa office@poseta.ro sau prin posta, la adresa: Romania, Reghin, Str. Apalinei, nr. 120, SC ANNA FELLINI BAGS SRL.

COLECTAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL- CUM COLECTĂM SAU PRIMIM DATELE

Scopul colectării datelor personale:

◦informarea clienților/cumpărătorilor privind situația contului lor inclusiv validarea, expedierea și facturarea comenzilor, rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile și/sau serviciile achiziționate;

◦trimiterea de newslettere și/sau alerte periodice, prin folosirea poștei electronice (e-mail, SMS), numai în cazul în care persoana vizată și-a exprimat în mod explicit acordul.

◦cercetare de piață, urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentului clientului/cumpăratorului.

În funcție de scopul pentru care sunt utilizate datele, fundamentul legal pentru prelucrarea datelor dumneavoastră poate fi:

◦ Consimțământul dumneavoastră;

◦ Interesul nostru legitim, care ar putea fi:

1.Îmbunătățirea produselor și serviciilor noastre: mai exact, interesele noastre de afaceri pentru a ne ajuta să ințelegem mai bine nevoile și așteptările dumneavoastră și, prin urmare, să ne îmbunătățim serviciile, site-urile / aplicațiile / dispozitivele, produsele și mărcile pentru beneficiul consumatorilor noștri.

2.Prevenirea fraudei: pentru a ne asigura că plata este completă și fără comiterea unor fraude.

3.Securizarea instrumentelor noastre: păstrarea în siguranță a instrumentelor utilizate de dumneavoastră (site-urile / aplicațiile / dispozitivele noastre) și asigurarea faptului că funcționează corect și că se îmbunătățesc continuu.

◦ Îndeplinirea unui contract: mai exact pentru a efectua serviciile pe care le solicitați de la noi;

◦ Motive legale în care prelucrarea de date este cerută de lege.

Informațiile cumpărătorului cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchetul General, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Dacă veți utiliza una din urmatoarele servicii, vă vom cere să ne furnizați anumite informații, inclusiv informații cu carater personal:

Înscrie-te pentru e-mail: Pentru a primi reclame, trebuie să furnizați adresa dumneavoastră de email. Nu trebuie să optați pentru aceasta ca să puteți naviga pe site-ul nostru sau pentru a face achizitii.

Inregistrează-te: Pentru a vă înregistra, este nevoie să furnizați unele informații personale, cum ar fi adresa de e-mail. Nu este necesar să fiți un utilizator înregistrat pentru a naviga pe site-ul nostru.

Cumpărături: Când achiziționați produse de pe site-ul POSETA.RO, va trebui să furnizați numele, adresa de facturare, numărul de telefon, adresa de expediere și informațiile cărții de credit. Prin a face o achiziție, deveniți utilizator înregistrat al site-ului. Puteți opta pentru a stoca informațiile necesare pentru viitoarele achiziții, cum ar fi adresa de livrare și adresa de facturare în secțiunea “Contul meu”. Puteți accesa această secțiune utilizând datele de conectare.

Participarea la concursuri: Vi se poate cere să furnizați informații cu caracter personal pentru a participa la un concurs, sau la vreun sondaj, prin intermediul site-ului. Daca alegeți să participați la concurs, sau să raspundeți la un sondaj, veți deveni un utilizator înregistrat (daca nu sunteți deja). De asemenea, vi se va cere să furnizați unele informații demografice, cum ar fi vârsta dumnevoastră. Dacă alegeți să nu răspundeți, probabil nu veți mai avea acces pentru participarea la concurs, sondaj sau tragere la sorți.

UTILIZAREA DATELOR PERSONALE

Utilizarea datelor personale

◦ vom utiliza datele personale numai pentru scopul în care au fost colectate și vom stoca datele doar atât cât este necesar pentru scopul mai sus menționat.

◦ vom păstra informațiile clientului pentru perioada în care contul său este activ, pentru oricare din scopurile menționate mai sus.

◦ accesul la datele personale este strict limitat personalului POSETA.RO, asociaților care dețin autorizația necesară și nevoia clar definită pentru utilizarea datelor.

POSETA.RO poate furniza datele cu caracter personal ale cumpărătorului altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora și numai în scopurile menționate, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, dupa cum urmează: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plată/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piața bunurilor și serviciilor noastre, asiguratori.

Păstram datele dumneavoastră numai pentru perioada necesară pentru atingerea scopului pentru care deținem datele, pentru a satisface nevoile dumneavoastră sau pentru a ne îndeplini obligațiile impuse de lege.

Pentru a ști cât timp pot fi păstrate datele dumneavoastră, folosim urmatoarele criterii:

◦Atunci cand achizitionați produse și servicii, păstram datele dumneavoastră personale pe durata relației noastre contractuale;

◦În cazul în care participați la o ofertă promoțională, păstrăm datele dumneavoastră personale pe durata ofertei promoționale;

◦ În cazul în care ne contactați pentru o întrebare, păstrăm datele dumneavoastră personale pe durata necesară procesării întrebarilor dumneavoastră, dar nu mai mult de 3 ani de la ultima corespondența trimisă;

◦ În cazul în care creați un cont, păstram datele dumneavoastră personale până când solicitați să le ștergem sau după o perioadă de inactivitate (fără o interacțiune activă cu mărcile noastre) definite în conformitate cu reglementările și îndrumările locale. În acest sens, menționăm că datele prelucrate pentru acest scop vor fi șterse la 3 ani după ultima interacțiune cu utilizatorul contului (ca de exemplu, login în contul dumneavoastră);

◦ În cazul în care v-ați oferit consimțământul pentru marketing direct, păstram datele dumneavoastră personale până cand vă dezabonați sau solicitați să le ștergem sau după o perioadă de inactivitate (fără o interacțiune activă cu mărcile noastre) definite în conformitate cu reglementările și îndrumările locale.

◦ În cazul în care modulele cookie sunt stocate pe computer, le păstrăm atât timp cât este necesar pentru ca acestea să își atingă scopurile (de exemplu, pe durata unei sesiuni pentru cookie-urile de coș de cumpărături sau cookie-urile pentru ID-uri de sesiune) și pentru o perioadă definită în conformitate cu reglementările și îndrumările locale.

PROFILAREA

Atunci când trimitem sau afișăm comunicări sau conținut personalizat, putem folosi anumite tehnici calificate drept “profilare” (adică orice formă de prelucrare automată a datelor cu caracter personal constând în utilizarea acestor date pentru a evalua anumite aspecte personale referitoare la o persoană fizică, în special pentru a analiza sau intui aspecte referitoare la preferințele, interesele, situația economică, comportamentul, locația, sănătatea, situația financiară sau deplasările personale ale respectivei persoane fizice). Aceasta înseamnă ca putem colecta date personale despre dumneavoastră în diferitele situații (trimitere newslettere, retargetarea cu mesaje publicitare a vizitatorilor care au accesat site-ul POSETA.RO România, gruparea la nivel de interese web a celor care intra pe site-ul POSETA.RO și folosirea acestor informații în scopuri de marketing) anterior. Centralizăm aceste date și le analizăm pentru a evalua și anticipa preferințele și/sau interesele dumneavoastră personale.

Pe baza analizei noastre, trimitem sau afișam comunicări și/sau conținut adaptat intereselor / nevoilor dumneavoastră.

Dacă doriți să vă opuneți oricărei activitați de profilare, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de mai jos.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa office@poseta.ro sau prin posta, la adresa: Romania, Reghin, Str. Apalinei, nr. 120, SC ANNA FELLINI BAGS SRL.

SECURITATEA DATELOR

Ne angajăm să păstrăm datele dumneavoastră personale în siguranță și luăm toate măsurile de precauție rezonabile pentru a face acest lucru.

Deși vom lua măsuri de precauție rezonabile pentru a proteja securitatea și integritatea informațiilor personale furnizate acestui site, datorită caracterului inerent al internetului ca vehicul de comunicații la nivel global, nu putem garanta că informațiile, în timpul transmiterii pe Internet sau în timpul stocării în sistemul nostru sau altfel în ingrijirea noastră, vor fi absolut sigure față de alte persoane, cum ar fi hackerii. Menținem garanțiile fizice, electronice și procedurale pentru a vă proteja informațiile personale. De exemplu:

Folosim autentificare standard Secure Sockets Layer (“SSL”) pentru tranzacțiile online efectuate pe site-ul nostru. Autentificarea prin SSL și criptarea informațiilor pe care ni le trimiteți prin Internet vă ajută să vă protejați informațiile tranzacțiilor online de interceptarea de către alte terțe părți. Informatiile de pe cardul dumneavoastră de credit nu sunt niciodată utilizate, cu exceptia cazului în care se vor efectua rambursări și taxe pentru comenzile plasate pe site-ul nostru. În acest caz, unul dintre reprezentanții serviciului nostru pentru clienți vă va contacta direct în legătură cu comanda dumneavoastră. Pentru propria dumneavoastră siguranță, vă rugăm să nu utilizați email-ul pentru a ne trimite informațiile despre cardul dumneavoastră de credit! Nu afișăm niciodată numărul întregului card de credit după ce a fost introdus. Vom dezvălui numai ultimele patru cifre ale cărtii dumneavoastră de credit în scopul verificării. Pentru o securitate suplimentară, nu stocăm numarul cărții de credit după procesarea plății. Vă îndemnăm să vă protejați intimitatea. Vă recomandăm să nu divulgați parola nimănui sau să împartășiți parola într-un apel telefonic sau e-mail nesolicitat. Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor noastre, există întotdeauna un risc ca terții să intercepteze transmisii ilegale. Această realitate este valabilă pentru întreaga utilizare a internetului. Ca rezultat, nu putem asigura securitatea informațiilor transmise și astfel transmiteți toate informatiițe pe propriul dumneavoastră risc. Dacă ne contactați prin e-mail sau prin formularul de contact sau printr-o altă metodă, pe site-ul nostru, trebuie să stiți că este posibil ca transmisia dumneavoastra să nu fie sigură. O terță parte ar putea vedea informațiile transmise prin aceste metode în timpul transmiterii informațiilor.

Dacă alegeți să deveniți utilizator înregistrat, sunteți responsabil de păstrarea confidențialității stricte a parolei contului dumneavoastră și veți fi responsabil pentru orice acces sau utilizare a site-ului de către dumneavostră sau de către orice persoană sau entitate care utilizează parola dumneavoastră. Dacă acest acces sau utilizare nu a fost autorizat de către dumneavoastră sau accesul nu s-a făcut în numele dumneavoastră și dacă această persoană sau entitate este sau nu angajatul sau agentul dumneavoastră, urmați următoarele instrucțiuni:

Să ne anuntați imediat orice utilizare neautorizată a parolei sau contului d dumneavoastră  sau orice altă încalcare a securității și asigurați-vă că părăsiți contul la sfârșitul fiecărei sesiuni.

Este responsabilitatea dumneavoastră să controlați divulgarea și utilizarea parolei, să controlați accesul și să utilizați contul dumneavoastră și să ne anunțați atunci când doriți să vă anulați contul pe acest site web. Nu suntem responsabili sau răspunzatori pentru orice pierdere sau daună care rezultă din nerespectarea acestei prevederi. Nu vom fi răspunzatori pentru divulgarea informațiilor dumneavoastră din cauza unor erori sau a unor acte neautorizate ale unor terțe părți în timpul sau după transmiterea informațiilor. Vă recomandăm să vă schimbati parola la fiecare trei luni. Dacă utilizați un computer public (de exemplu, într-o bibliotecă) sau un computer partajat, vă solicităm să vă deconectați total de la contul dumneavoastră și de pe site-ul nostru Web și închideți aplicația pentru browser înainte de a părăsi computerul. Acest lucru va ajuta la prevenirea accesului altor persoane la contul dumneavoastră și la orice informații personale. În cazul puțin probabil în care considerăm că securitatea informațiilor dumneavoastră personale aflate în posesia noastră au fost compromise, vă vom informa imediat. În cazul în care o notificare este adecvată, ne vom strîdui sî facem acest lucru cât mai rapid cu putință în aceste circumstanțe și, în măsura în care avem adresa dumneavoastră de e-mail, vă vom notifica prin e-mail. Sunteți de acord să utilizați e-mailul ca mijloc de notificare. Dacă preferati să folosim altă metodă pentru a vă anunța în această situație, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la office@poseta.ro cu informațiile de contact alternative pe care doriți să le utilizați.

PLÂNGERI

Conform legii aveți dreptul să adresați o plângere legată de procesarea datelor personale. Toate întrebările și plângerile vor fi prelucrate de către operator în timp util și în concordanță cu procedurile interne. Termenul legal pentru rezolvarea cererii este de 1 luna de la data primirii acesteia.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa office@poseta.ro sau prin posta, la adresa: Romania, Reghin, Str. Apalinei, nr. 120, SC ANNA FELLINI BAGS SRL.

În cazul în care dumneavoastră ați suferit daune din cauza încălcării drepturilor conform politicii de protecție a datelor personale și POSETA.RO nu a tratat plângerea corespunzător, va puteți adresa autorității superioare ( ANSPDCP).

INFORMAȚII PRIVIND UTILIZAREA SITE-ULUI

COOKIES

Noi putem folosi aceste fișiere “cookies” pentru a păstra, și, uneori, pentru a urmări, informații despre dumneavoastră. Cookie-urile sunt mici fișiere de date care sunt stocate pe hard disk-ul computerului dumneavoastră și pot fi folosite pentru a colecta informații despre ce anume căutați pe site-ul nostru și ce achiziționați. Acestea pot stoca informațiile în coșul de cumpărături, și/sau numele de utilizator și/sau parola. Un cookie ne poate permite să vizualizăm utilizarea de către dumneavoastră a site-ul nostru sau alte informații despre dumneavoastră, inclusiv informațiile personale. Toate aceste scopuri servesc pentru a îmbunătăți și personaliza experiența pe site-ul nostru. Puteți controla modul în care browserul se ocupă de cookie-uri primite de la site-uri web. Puteți alege să refuzați toate cookie-urile sau să vi se solicite înainte ca un cookie să fie salvat pe hard disk sau să accepte numai cookie-urile de la anumite site-uri pe care le desemnați. Prin refuzul de a accepta cookie-uri de la noi, este posibil să nu fiți capabil să utilizați unele dintre caracteristicile și funcționalitățile disponibile pe site-ul nostru.

GIF-URI

Este posibil să folosim GIF-uri” (“semnalizatoare Web” sau “pixel tags”) sau tehnologii similare, în site-ul și/sau în comunicările noastre cu dumneavoastră pentru a ne permite să știm dacă ați vizitat o pagină Web sau a primit un mesaj. Un GIF clar este de obicei un singur pixel, imagine transparentă (deși poate fi o imagine vizibilă, de asemenea), amplasat pe o pagină Web sau într-un e-mail, prin care ne comunică dacă ați văzut un e-mail pe care vi l-am trimis sau ați vizitat o anumită pagină pe site-ul nostru. Un GIF clar ne-ar putea permite să vizionăm primirea unei pagini web sau a unui mesaj către dumneavoastră, respectiv alte informații, inclusiv informațiile personale.

ALTE OFERTE PENTRU PARTENERI

PRESTATORI DE SERVICII

Putem folosi parteneri terți pentru a va ajută să operați pe site-ul nostru și pentru a vă livra produsele și serviciile și puteți împărtăși informațiile dumneavoastră furnizorilor noștri, furnizorilor de servicii și altor terțe părți care furnizează produse sau servicii pentru sau prin intermediul acestui website sau al afacerii noastre (cum ar fi companii de găzduire a site-urilor sau a bazei de date, companii de distribuție de adrese, societăți de autorizare a cărților de credit, furnizori de servicii de e-mail, companii de analiză, companii de distribuție, și alți furnizori de servicii similare care utilizează astfel de informații în numele nostru).

INFORMAȚII JURIDICE COMPLETE

Putem divulga informații despre utilizatori, autorităților guvernamentale și altor terțe părți, atunci când suntem obligați să facem acest lucru de către autoritățile guvernamentale sau în alt mod, conform legii sau cerințelor, inclusiv, dar fără a se limita la acestea, că răspuns la ordinele instanței și citațiilor. De asemenea, putem dezvălui informații despre utilizatori atunci când avem motive să credem că cineva cauzează daune companiei noastre ce contravin drepturilor sau proprietății noastre, altor utilizatori ai site-ului sau oricărei alte persoane care ar putea fi afectat de astfel de activități. În plus, colaborăm cu anchetele de aplicare a legii și cu alte părți terțe pentru a pune în aplicare legi, drepturi de proprietate intelectuală și alte drepturi.

TRANSFERUL, FUZIUNEA SAU VÂNZAREA AFACERII

În cazul în care suntem achiziționați de una sau mai multe părți terțe ca urmare a achiziției, fuziunii, vânzării, reorganizării, consolidării sau lichidării, informațiile personale pot constitui unul dintre activele transferate.

MODIFICĂRI LA POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Ne rezervăm dreptul de a modifică sau de a actualiza această politică de confidențialitate sau oricare alte politici sau practici în orice moment și vom notifica utilizatorii acestui site prin postarea unei astfel de politici de confidențialitate modificate sau actualizate în această pagină. Orice modificări sau actualizări vor fi valabile imediat ce vor fi postate pe acest site. În anumite circumstanțe, putem, de asemenea, să va informăm de modificări sau actualizări ale politicii noastre de confidențialitate prin alte mijloace, cum ar fi postarea unui anunț pe prima pagină a site-ului nostru sau trimiterea unui e-mail.

CONTACTEAZĂ-NE

Dacă aveți întrebări sau comentarii cu privire la practicile noastre de confidențialitate, ne puteți contacta prin e-mail sau formularul de contact.

SC ANNA FELLINI BAGS SRL

office@poseta.ro